Jegyzői pályázati felhívás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
a BÉKÉSCSABAI VIZSGAKÖZPONT
Jegyzői névjegyzékébe történő regisztráláshoz

A BÉKÉSCSABAI VIZSGAKÖZPONT a szakképzési törvényben meghatározott tevékenységéhez vizsgáztatással összefüggő feladatok ellátására jegyzőket keres:

-    szakmai vizsgák és képesítő vizsgák jegyzői feladatai

Az akkreditált vizsgaközpont a jegyzői névjegyzékébe regisztráltakat az általa szervezett szakmai vizsgákra és képesítő vizsgákra vonatkozóan bízhatja meg.

A jegyzői adatbázisba való bekerülés feltételei:
JEGYZŐ SZAKMAI VIZSGÁRA / KÉPESÍTŐ VIZSGÁRA:

-    Minimum érettségi végzettség
-    Cselekvőképesség
-    Büntetlen előélet

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
Szakmai önéletrajz. Végzettséget igazoló dokumentumok. Adatkezelési tájékoztató és a titoktartási nyilatkozat elfogadása.

A felhívásra történő jelentkezés benyújtása:
A jelentkező a felhívás mellékleteként megjelentetett jelentkezési adatlapot, illetve a jelentkezési adatlaphoz tartozó kötelező mellékleteket (szakmai önéletrajz, végzettséget igazoló dokumentumok, szakmai tapasztalatot igazoló dokumentumok) benyújthatja papír alapon (postai úton vagy személyesen) vagy elektronikusan AVDH szolgáltatással hitelesített dokumentum formájában.

Az AVDH szolgáltatásról röviden:
Az Azonosításra Visszavezetett Dokumentum-hitelesítés (AVDH) szolgáltatással egyszerűen, ingyenesen hitelesíthetünk bármilyen elektronikus dokumentumot. Így nincs szükség arra, hogy az iratokat kinyomtassuk és kézzel aláírjuk. Az AVDH-val hitelesített dokumentumok teljes bizonyító erejű magánokiratnak minősülnek. Ez azt jelenti, hogy vita esetén a bíróság elfogadja bizonyítékként, valódinak tekinthető. Az AVDH-val történő hitelesítés előnye, hogy a nyilatkozathoz nincs szükség két tanúra sem. A szolgáltatás használatához ügyfélkapu regisztráció szükséges.

A szolgáltatás elérhető az alábbi címen:

https://magyarorszag.hu/avdh

A szolgáltatást bemutató, és a használatához segítséget nyújtó videó az alábbi címen érhető el:

https://youtu.be/KXfdX7joCt4

A jelentkezés benyújtásának határideje:
A jelentkezések benyújtása folyamatos. A benyújtott jelentkezések elbírálása folyamatosan történik, a bírálat eredményéről a jelentkezők írásban kapnak értesítést.

A jelentkezés benyújtásának módja:
A jelentkezők jelentkezéseiket benyújthatják személyesen (megcímezve, zárt borítékban) vagy postai úton a Békéscsabai Vizsgaközpont címén: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1. (A borítékon kérjük feltüntetni: „jegyzői névjegyzék”), illetve elektronikus formában a kozponti@bekesvizsga.hu e-mail címen keresztül (dokumentumok elektronikus hitelesítésével).

A Békéscsabai Vizsgaközpont jegyzői adatbázisába való bekerülés menete:
A) A jelentkező kitölti az adatbázisba való felvételhez szükséges adatlapot, hiánytalanul bemutatja a megadott dokumentumokat és elfogadja a szükséges nyilatkozatokat.

Az önéletrajzban a jelentkező térjen ki valamennyi korábbi munkatapasztalatára, a szakterületen eltöltött időkre is.

Kérjük, valamennyi képzettségét igazoló dokumentum bemutatását, tehát nem kizárólag a legmagasabb iskolai végzettség igazolását. Amennyiben több területen is rendelkezik szakmai ismerettel, úgy célszerű valamennyi diploma, oklevél, tanúsítvány, munkatapasztalat bemutatása.

B) Vizsgaközpont az adatfeldolgozás és az akkreditációs folyamat függvényében értesítést küld a jelölt számára a (jóváhagyott) adatbázisba kerüléséhez szükséges belső képzés időpontjáról. 

C) A belső képzés sikeres elvégzését követően a jelentkező bekerül a vizsgaközpont jóváhagyott jegyzői adatbázisába.

D) Erkölcsi bizonyítványt a képzés sikeres elvégzése után kérünk.

SIKERES PÁLYÁZATÍRÁST KÍVÁNUNK!

Tisztelettel: BÉKÉSCSABAI VIZSGAKÖZPONT munkatársai

Jegyzői jelentkezési adatlap (word formátum)
Jegyzői jelentkezési adatlap (pdf formátum)
Szakmai tapasztalat igazolása (word formátum)
Szakmai tapasztalat igazolása (pdf formátum)